Teamrolmanagementboek voor het HBO

Gepubliceerd op August 22, 2015

Op 1 september 2014 verscheen er een nieuw boek over Teamrolmanagement, specifiek geschreven voor het middelbaar en hoger onderwijs! Het boek heet “Samenwerken in projecten”en wordt uitgegeven door Noordhoff. De auteurs zijn Rob Groen, Peter Hennevanger en Ed Feijen (beiden docent aan de Hogeschool Leiden en experts in het werken met Belbins Teamrolmanagement in het onderwijs, website) en André Meester.

Het boek bevat de teamrolmanagement-theorie en tevens goed doordachte en in het onderwijs uitgeteste oefeningen en opgaven, waarmee de studenten zowel de begrippen als het werken ermee in de praktijk “onder de knie” kunnen krijgen.

Het boek leent zich uitstekend voor gebruik bij projecten in het onderwijs of voor speciale leergangen in samenwerken. Bij de aanschafprijs van € 27,50 is een complete en officiële, d.w.z. door Belbin erkende Belbintest inbegrepen (Deze actie geldt alleen voor HBO studenten).

Klik hieronder op het logo van management boek om online te bestellen, levertijd 3 werkdagen.

mboek

Reageren niet mogelijk.