Inschrijving geopend “Succesvol samenwerken” op 14 maart 2019

Gepubliceerd op September 3, 2015

Een introductie op Belbin’s Teamrol Management:

  • Een grondige kennismaking met het teamrol Model van Belbin
  • Een degelijke analyse van uw eigen voorkeursrollen
  • Onderhoudende oefeningen in het herkennen van de teamrollen van anderen

In deze Open Dag maakt u op een praktische manier kennis met het model, analyseert u uw eigen rollen, en ervaart u de inhoud én de werking ervan op een actieve, onderhoudende manier. Opgebouwd uit lezingen, diverse oefeningen en een intervisieronde over de vele praktische toepassingsmogelijkheden van het model. Bestemd voor eenieder die werkt in een team, leidinggeeft aan een team, of anderszins teams professioneel begeleidt, adviseert of coacht.

De Open Dag wordt georganiseerd door Ruddy Vinck (Moplboom) en  Rob Groen, trainers van het Teamrolgilde, met vele jaren ervaring in het verzorgen van trainingen, seminars en workshops, die op Belbin’s Teamrol Model zijn gebaseerd en duizenden mensen de weg heeft gewezen hoe zij hun samenwerkingsvaardigheden met plezier, inzicht en effectiviteit kunnen vergroten.

Datum en locatie:

  • Donderdag 14 maart 2019 in Amsterdam
  • De Open Dag loopt van 9:30 tot 17:00.

Kosten van deelname:

De kosten voor deelname bedragen € 245,-. Dat is exclusief btw, en inclusief de persoonlijke teamrol-analyse, het magazine Belbin Teamrolmanagement van de Teamrol Academie, een informatieset en de lunch.

Aanmelden:

Aanmelden kunt u zich rechtstreeks bij het CMB:

Burg. Amersfoordtlaan 23, 1171 DL Badhoevedorp

Telefoon: 06 – 54757991

E-mail: cmb@wxs.nl

Zie ook de websites: www.cmb-teamrol.nl en www.teamrol.nl

Na inschrijving ontvangt u:

  • een online uitnodiging om de Interplace-vragenlijsten in te vullen.
  • en gedetailleerd programma, een deelnemerslijst en een routebeschrijving naar de locatie.

Ik hoop u te begroeten!

Rob Groen

Trefwoorden: , , ,

Reageer