Post Master Belbin

Post Master aanbod

 

De Belbin Testserie is een Practicum voor trainers en coaches die de TRAC hebben gedaan en dat naast of na de Belbin Master kan worden gevolgd. Een ‘ambachtelijke’ training van drie workshops van één dag, waarin je leert om Belbins oorspronkelijke testserie af te nemen, te interpreteren en terug te koppelen.
Deze module verdiept je kennis in de inhoud en werking van de teamrollen en stelt je in staat een diepgaande en gedetailleerde psychologische analyse van je kandidaat te maken waarmee je de reeds beschikbare Interplace-resultaten kunt aanvullen met relevante informatie over eigenschappen, mogelijkheden en groeiperspectieven.
Deze module is bedoeld voor coaches met belangstelling voor het maken van relevante psychologische analyses en die daarmee hun effectiviteit in het werken met Belbin willen vergroten en hun naam en reputatie op het gebied van oplossingsgericht en contextgericht coachen willen versterken.

  • Op dag 1 leren we je hoe je een (voor Belbin relevante) intelligentietest en een Big Five persoonlijkheidsvragenlijst afneemt, scoort en interpreteert.
  • Op dag 2 doen we datzelfde met een attitudetest en leren we je hoe je de verschillende testuitkomsten samenvoegt tot een samenhangend teamrolprofiel.
  • Op dag 3 oefen je in het voorbereiden en voeren van een terugmeldingsgesprek met een ‘live’ kandidaat.

Praktische informatie

  • Deze training geven wij op aanvraag q. bij voldoende belangstelling.
  • Deze Module duurt drie dagen die met een onderlinge tussenpauze worden
  • Het minimum aantal deelnemers is 6 en het maximum is 12
  • De kosten bedragen € 1450,- per deelnemer ex btw
Belbin Post Master
reCAPTCHA is required.

 

 

Datum

apr 08 2022 - dec 31 2022
Expired!

Kosten

€ 1.450,00

Organisator

Rob Groen
Email
cmb@wxs.nl

Other Organizers

Arjen Kindermans
Email
cmb@wxs.nl