Persoonlijke Effectiviteit

Een eendaagse training bestemd voor personen die eerder Belbinl hebben leren kennen, vertrouwd zijn met de theorie, bekend zijn met hun eigen preferente rollen en behoefte hebben hun eigen vaardigheid in het omgaan met bepaalde karakterrollen te vergroten.

In deze training for excellence wordt gewerkt met professionele trainings-acteurs, die de deelnemers zullen vragen specifieke situaties in te brengen, “teamrol-casus”, die zij als lastig ervaren (bijvoorbeeld hoe ga je om met een Vormer als baas, hoe start je een groep Groepswerkers op, hoe onderhandel je met Bedrijfsmannen, hoe geef je leiding aan een denktank die vooral uit Monitoren en Planten bestaat).

Met hulp van diverse oefeningen, waarin ook de overige deelnemers kunnen worden betrokken, worden nieuwe en creatieve handelswijzen verkend, de communicatie aangescherpt en de vaardigheden in het hanteren van de uiteenlopende teamrol-types getraind.

Deze trainingen kunnen zowel worden aangeboden als incompany-training, voor een bestaand team dat zijn eerder verworven inzichten wil uitdiepen, als in de vorm van een open seminar voor personen met een individueel leerdoel dat zij juist buiten de context van hun eigen team willen inoefenen.

Data en locatie worden in overleg bepaald of zullen, als het om een open trainingsdag gaat, op deze site worden bekend gemaakt.

Prijs:Deelname aan een Belbin training for excellence kost  € 295.